Vapaa-aikajaos 

Vapaa-aikajaos järjestää virkistystoimintaa ammattiosaston jäsenille ja heidän perheilleen. Ammattiosaston jäsenenä pääset mm. edullisemmin elokuviin ja uimaan Uudessakaupungissa ja Laitilassa.


Puheenjohtaja 
Satu Heijari 
GSM: 050 337 9789 
satu.heijari@gmail.com 
Jäsenet Pentti Aitamurto, Janne Siitonen

Nuorisojaos

Nuorisojaos järjestää toimintaa ja tapahtumia nuorille, käy ammattikoulussa kertomassa liitosta ja työelämästä, sekä osallistuu nuorten toimintaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Toiminta on aina tekijöidensä näköistä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan suunnittelemaan toimintaa kansamme! 
Sain osallistua vuonna 2016 YGAP- kurssille (Youth Global Awareness Program), Etelä-Afrikassa. Kurssille osallistui nuoria ay-aktiiveja ympäri maailman. Opimme paljon toistemme maista ja niiden ongelmista. Meillä oli paljon yhteisiäkin pulmia. Kokemus oli vertaansa vailla ja sain paljon hyviä kontakteja tulevaisuutta ajatellen. Etelä-Afrikka on todella kaunis maa. Ammattiosasto tuki opintomatkaani ja tein matkastani videon, jotta kaikki pääsisivät osalliseksi tähän kokemukseen. Lisää videoita matkasta löydät täältä. - Miia KelseySeuravaaksi:

Nuorisovastaavat
Joona Kärkkäinen ja Arttu Hurtig
gsm Joona 044 923 5250, Arttu 044 018 0588Jäsenet: Iiro Eriksson, Michael Ryska

Seniorijaos

Puheenjohtaja 
Margit Laaksonen 
GSM: 050 562 3319 


Jäsenet

Opintojaos

Opintojaosto vastaa ammattiosaston kurssien järjestämisestä, tiedottamisesta ja koulutuksen seurannasta Opintosihteerillä ja jaostolla on monia erilaisia tapoja havaita koulutustarpeita. Vuosittain ammattiosastot, aluejärjestöt ja liitto määrittävät toiminnan painopisteet.

Koulutuksella tuetaan näiden tavoitteiden toteutumista. Yksi hyvä tapa löytää koulutusaiheita on työpaikkakartoitus. 

Samalla kun kartoitetaan työpaikat, voidaan kysyä millaisia koulutus tarpeita ja kiinnostuksen kohteita luottamustehtävissä olevilla ja muilla jäsenillä on. 

Liiton koulutustarjonnan tuntijana opintosihteerin ja opintojaoston tärkeät tehtävät ovat: 

  • järjestää paikallista koulutusta 
  • tiedottaa alueiden ja Murikkaopiston kursseista 
  • huolehtia, että ammattiosaston eri toimijat ovat tietoisia heidän tehtäviinsä liittyvistä koulutus mahdollisuuksistaja oikeuksista osallistua koulutukseen 
  • ohjata heitä hakeutumaan kursseille 
  • uusien luottamusmiesten koulutukseen ohjaaminen


Opintosihteeri
Miia Kelsey 
GSM: 040 189 3590 
trippimatkailija@hotmail.com
Uudenkaupungin Auto- ja Metallityöväen ammattiosasto ry 268 Alinenkatu 20 B,  Uusikaupunki, puh: (02) 841 2124,  sähköposti: toimisto (at) metalli268.fi
Toimisto on avoinna  maanantaisin klo  9.00-16.00 sekä perjantaisin klo 09.00-16.00
Toimistonhoitaja: Hanni Lehtovaara tavoitettavissa arkisin klo 9.00-16.00 numerosta 0440 233 510